Kära Hund


Kära Hund är en produktserie med ekologisk, handgjord och naturlig hudvård för hund med omtanke för både ditt djur och vår natur. Tillverkat på Gotland med svenskt bivax vilket bidrar till att sprida blommor och bin över Sverige för en mer hållbar framtid.

Den tradition­ella plastförpackningen har valts bort till förmån för en återvinningsbar pappförpackning med en unik design som symboliserar vår vision och mission att skapa rörelseglädje och hållbara (tass-)avtryck på vår jord.

Läs mer om vår vision och mission här

Rörelseglädje

Hundar är byggda för rörelse vilket vår unika animationsdesign symboliserar. Vår mission om att främja rörelseglädje representeras genom hunden som är i rörelse på vår förpackning.  

Med våra produkter vill vi hjälpa till att förebygga och vårda problem med tassar och irriterad hud som kan hindra din hund från att vilja vara i rörelse.  

 


Våra produkter - med svenskt bivax och Myrra-olja

I våra produkter hittar du naturliga och välgörande ingredienser med bl.a svenskt bivax som mjukgör och skyddar din hunds tassar och hud. Myrra-oljan hjälper till att reparera skadad och irriterad hud samt motverkar svamp och bakterier. Den vårdande eksemsalvan har en högre dos av Myrra-olja medan vår serie neutral har en lite lägre dos och verkar framförallt förebyggande. 

Här hittar du våra produkter.