För ditt djur och vår natur
Vår slogan
för ditt djur och vår natur sammanfattar Kära Hunds vision, mission och värderingar. Förutom att erbjuda ekologiska och naturliga produkter framtagna med miljö och hållbarhet i fokus vill vi kunna erbjuda våra kära hundar den bästa tänkbara hudvården på marknaden. Vi vill att vår kund till Kära Hund känner att man gör skillnad för både sitt djur och vår natur.

Med Kära Hunds verksamhet och våra produkter till hund vill vi skapa rörelseglädje och hållbara (tass-) avtryck på vår jord.  


Värderingar


Omtanke
Med omtanke för vår gemensamma framtid arbetar vi för att erbjuda produkter, och bedriva en verksamhet, med fokus på hållbarhet och miljö. 
 
Att ta hand om sitt djurs hälsa är en ansvarsfull handling av omtanke. Vi vill uppmuntra till omtänksamma handlingar och erbjuda naturlig hudvård som gör skillnad med omtanke för både ditt djur och vår natur.


Glädje & Lekfullhet
Det ska vara roligt att ha djur!  
Med välgörande och vårdande produkter, lekfull och värderingsbaserad produktdesign samt med vår kommunikation vill vi uppmuntra till en glädjefull relation till sitt djur.  
En välmående hund skapar förutsättningar för glädje och lekfullhet vilket vi vill vara med och bidra till.  


Närhet
Med närhet menar vi många saker. Vi vill uppmuntra till kvalitetstid och närhet samt nära relationer mellan djur och djurägare. Vi vill stå våra kunder nära för att lyssna in era behov och önskemål samt att vi jobbar med fokus på närproducerat och #närpollinerat för en hållbar framtid. 


Tack för att du sprider blommor och bin

Välkommen att kontakta oss för mer information och frågor! 
Kontakt